FFK Ungdom
FFK Ungdom

Region Norr Dag 1

Herp derp.
Denna dag började med ett mystiskt försvinnande. Vi tror det kan bero på brinnande tigrar. Som går lösa i landet och angriper oväntande undomar som bara vill flyga. Vi tror att dom har släpat iväg offret i en gammal tygsäck. När dom ska på läger. Vi misstänker att ”bagage drop” luckan till ombordstigningen till flygplanet innehåller brinnande tigrar, tre för att vara exakt.

Dock verkar dom flesta ungdomar anlänt helskinnade till lägret och inkvarterat sig på Rosfors Herrgård. Nu njuter vi av den fortsatta kvällen och ser på en film med en ’’yoga’’-ställning som handlar om att få huvudet överkörd av en bil (dafug????).

Vi har också varit till ”Bruket” och blivit anfallna av monstermygg samtidigt som vi undersökte den gamla masungnen. Vi förväntade oss brinnande tigrar men de är nog kvar i Luleå, så vi får nog vänta en dag eller två innan de kommit hit och vi kan se masugnen ”in action”. Det blir ingen flygning imorgon p.g.a. dåligt väder så vi skall besöka flygmuseum istället och då blir den stora utmaningen att undvika de brinnade tigrarna som springer runt i Luleå. Vi är inte säkra på varför tigrarna brinner men vi gissar att det kan bero på de arga horder av fjortisar som ofta samlas i stockholm (oftast nära Donken och där inkluderat Donken på ARN). Ursprunget till tigrarna är vi inte helt säkra på men den kan komma från en tidigare brännbollsmatch som utlöste en mekanism som gjorde att tigrarna okontrollerat fortsatte att brinna.

Som sagt njuter vi nu – inomhus – av den fortsatta kvällen och känner oss kopiöst trygga då sannolikheten att tigrarna når fram ända hit under natten är liten, och OM  de trots oddsen lyckas ta sig hela vägen hit blir de antagligen omedelbart nedmanglade av de mordiska monstermyggorna. Trots den tidiga timmen har flera redan avvikit till sängen och sköna drömmar – förhoppningsvis inte om brinnande tigrar.

Nåväl, enough is enough. Dessa brinnande tigrar må vara ett problem. Men vi kan inte ägna all vår energi till detta problem. Det beror förstås på att vi inte har särskilt mycket energi tillgodo. All vår mat försvann nämligen påväg till Rosfors och alla deltagarna svälter. Vi tror att provianten blev stulen av den gravt korpulenta Älvsbypolisen. Vi tvingas nu göra som Hammarby och tigga mat i stadsparken. Nu måste vi sova och förbereda oss inför morgondagen.  Over and out!

ps. Vi hade lite teori också.

 

Related Posts