FFK Ungdom
FFK Ungdom

Region Norr Dag 5/avslutningsblogg

En lägervecka är till ända och det är dags att kramas hejdå. Det är mycket som hunnits med trots dåligt väder flera dagar.  Såväl motorflyg som motorseglare, vanligt segelflyg och flygning med ultralätt. Det har också varit lektioner i prestanda, navigation, flygning generellt, meteorologi och FFK:s organisation samt del i Sveriges krishanteringssystem. Även ett studiebesök på F21:s museum hanns med där alla deltagare fick flyga en kvart i Viggen-simulatorn. Under veckan har det varit ett fantastiskt boende med superb mat på Rosfors Herrgård och en hel del åkande i ”Lulebussarna” mellan de olika platserna. Vi tackar för oss för denna gång med ett par kommentarer från deltagarna:

Veckan kan bara breskrivas som den bästa i mitt liv!! Jag har träffat underbara människor som delar samma intresse som mig själv. Att få flyga var definitivt höjdpunkterna på hela lägret, att få se moderjord från ovan och vara ett med himlen var verkligen underbart. Allt som ledarna lärde ut var verkligen informativt och en massa nya saker har blivit lärt.

/ Kristoffer ’’top gun’’ Kalotinis

 

Veckan har varit olik någon annan som jag varit med om. Jag har aldrig flygt förut och jag har träffat många människor och lärt mig mycket. Slutgiltit betyg-10\10.

/ Erik ”Top Gun” Hammarbergh

 

Vi har haft det roligt bland får och flygplan här i söder. Det var roligt, lärorikt och framförallt så har man lärt känna så många med samma intresse.   

/Anton ”Top Gun Johansson

 

De har varit en toppen vecka med sjukt härliga medlemmar som har varit glada trotts att vi haft lite otur med vädret men de löste sig. Men de har varit kul att få flyga segelflyg för första gången och att få testa styra själv, helt underbart. Men de var varit riktigt toppen iaf.

/Saga Top Gun josefsson

 

Denna vecka har varit grymt roligt med många lärdomar och många nya ansikten. Jag fick flyga första gången själv och det var verkligen toppen. Jag rekomenderar detta flygläger starkt och skulle gärna vilja delta igen.

/Olav ”Top Gun” Solhusløkk Höse

 

Veckan kan bara beskrivas som fantastisk! Att få sammanlagt 3 provlektioner på 2 dagar är som rena drömmen. Den där känslan när det är en själv som lyfter från banan och läraren inte ens håller i spakarna eller något annat utan bara sitter där, för mig är det äkta lycka. Kommer bära med mig några minner härifrån för alltid, så tack så jättemycket för det!!! Pussar och  superdupermegatraktormaxstora kramar!

/ Märta ”Top Gun” Selander

 

Alla läger är alltid otroligt roliga och lärorika och allt och man är liksom konstant helt lyrisk och lycklig och det går inte att beskriva. Det här lägret är inget undantag, jag kommer lämna denna vecka med minnen för livet. Har inte tid att skriva mer men skulle antagligen bara fortsätta rabbla på om hur underbart det varit ovch det har ju alla redan fattat. Kommer definitivt söka nästa år. Kärlek till alla på lägret PLUS BOENDET SOM VARIT UNDERBART <3 pusszzszsz

/ Helly ”Top Gun” Gullberg

 

 

Related Posts