FFK Ungdom
FFK Ungdom

Riksstämma och Lazergame!

Förra helgen (20-21/5) åkte ordförande, Agnes Karonen och ledamot, Oscar Henriksson till Västrås för att delta i Young Pilots och FFKs riksstämma 2016.

På Young Pilots riksstämma valdes en ny styrelse och beslut togs inför de kommande åren. Tillsammans med FFK lyssnade vi sedan på föreläsningar om bland annat Hemvärnet och Trafikverket. Stor del av FFKs riksstämma lades på att argumentera kring olika punkter rörande Young Pilots. Efter en viss försening bar det av tillbaka till Kårstaben för alla unga piloter, för ombyte inför kvällens middag. Till middagen hade det hyrts in en artist, Ellinor Asp, som uppskattades av både unga och gamla. Det bjöds på allsång och god mat, på Elite stadshotell.

Mycket skratt och en riktigt trevlig helg. För Blekinges representanter väntade en lång resa hem på söndagen, med fint väder. Efter en trevlig helg var humöret på topp hela vägen hem(typ).

 

Lördag den 28/5 träffades Young Pilots Blekinge på restaurangen City Grill i Karlskrona för möte och sedan Lazergame. På mötet hälsade vi nya medlemmar varmt välkomna till oss, samt gick igenom vad som pratats om i Västerås. En mycket trevlig kväll med många medlemmar på plats.

 

Nu är det bara tre veckor kvar till Young Pilots Blekinge-lägret. Vi är taggade. Är ni redo??

Oscar i blått och Agnes i rosa, under ”minglet” innan middagen.

OBS! Enbart alkoholfritt serverades till samtliga yp-medlemmar.

stort tack till Andreas Eriksson för bilderna som togs under helgen.

image

Related Posts