FFK Ungdom
FFK Ungdom

Torsdagen den 26:e maj var det oerhört trist väder utomhus som inte alls lämpade sig för att flyga, men som tur var så skulle vi inte flyga, utan vi skulle sitta inne och njuta av en bra film. Perfekt väder för det med andra ord!

Ett litet men glatt gäng på totalt sju personer hade samlats i Uppsala Flygklubbs lokal ute på Sundbro flygfält där vi skulle se filmen. Bättre lokal än såhär går inte att få tag i för aktiviteter som denna. Det enda som fattades var lite flygaktivitet utomhus och flygklubben hade faktiskt tänkt flyga lite men det gick som sagt tyvärr inte på grund av vädret.

Filmen som visades var Pearl Harbor och den handlar om Japans attack på den amerikanska basen Pearl Harbor, Hawaii, under andra världskriget. Man får följa två amerikanska stridspiloter och deras bravader och även en del av USA:s motattack mot Japan är med. Pearl Harbor är en riktigt bra film och jag kan rekommendera den till alla, särskilt de som är lite flygintresserade. Vi alla verkade tycka att den var bra eftersom vi var väldigt inne i filmen och det nästan var helt knäpptyst från oss hela tiden. Det enda som hördes var lite knaster då och då från chips och popcorn.

Slutligen så tonade sista scenen i filmen bort och eftertexterna började rulla på skärmen, nu var det dags för var och en att åka hem men innan dess pratade vi lite och hjälptes åt att plocka undan.

Detta var Young Pilots Uppsalas första filmkväll och det var även första gången vi var ute på Sundbro, men ingendera var sista gången. På Sundbro kommer vi vara ofta och genomföra många roliga aktiviteter! Filmkvällen blev enligt mig lyckad och vi hade det riktigt trevligt!

Håll utkik här på hemsidan eller i våran grupp på facebook (Young Pilots Uppsala) för att hålla dig uppdaterad om vad som händer i länet och i andra delar av Sverige.

//Felix

Related Posts