FFK Ungdom
FFK Ungdom

Träff för alla YP Skåne!

YoungPilotsVingeGuldtext2

Då var det dags för alla YP medlemmar att träffas. Den här gången har vi obligatorisk träff och det innebär att alla som är medlemmar måste komma, självklart om man är sjuk eller har förhinder så är det förståligt. Dagen kommer se ut följande: Vi kommer befinna oss på Sturup flygplats, på en av flygskolorna där. Vi kommer ha tillgång till hela skolan i stort sätt, där vi kan titta på olika flygplan, spela spel, äta/fika, provsitta i flygplanen och viktigaste att så många som möjligt får träffas och lära känna varandra. Det är superviktigt att så många som möjligt verkligen kommer så sprid infon vidare.

Datum: 18 Oktober kl 14:00

Plats: Sturup (västerlångvägen)

Jag vill att ni anmäler er till mig om ni ska komma, skriv gärna namn, telefonnummer och hur många ni blir. Ni får gärna ta med kompisar/familj eller vem det nu är även om dom inte är medlemmar.

Anmälan skickas till mohammed25-@hotmail.com

OBS! Jag har 4 platser i min bil, hör av er till mig på 0728583654 om ni vill åka med mig.

 

 

Ha det gott tills vidare. 😀

Related Posts