FFK Ungdom
FFK Ungdom

Young Pilots fortsättningsutbildning, första dagen

Idag är det den 15 juli och det är första dagen på bloggandet från Fortsättningskursen på Ålleberg!

Dagen började med att alla var sena p.g.a. en tågspårsbrand men efter flera deprimerande tågtimmar så anlände vi alla till Falköping (Oststaden med begravningsmuseét som också kallas segelflygarnas mecca). Här fick vi våra flygoveraller och en massa prylar samt feta patches. Overallerna passade typ alla utom Dzhemma… Därefter fick vi en introduktion och en rundtur runt berget. Vi fick också höra en lärorik och extremt rolig historia av make-up artisten samt piloten Lars-Göran. Tydligen så finns det tolv gyllene riddare sovandes i berget samt en häxa Ålla som frambringar dimma genom att laga mat. Vi hade också frågor…

 

Sen kom Sergio med VM-resultatet 4-2 till Frankrike och det är vi glada över! (England kom på fjärde plats vilket vi är ännu gladare över!!!)

Sen åt vi och efter att vi hade ätit så hade vi team-building som faktiskt var rolig och där vi upptäckte Sebastians akrobatik-skills. Sen avslutades dagen med brännboll och kubb. Vi tycker att det har varit kul och ser fram emot resten av dagarna!

 

/ Puss och kram från Emilia, Dzhemma och Sergio

 

 

Related Posts