FFK Ungdom
FFK Ungdom

Young Pilots Grundkurs (söndag)

Sista dagen på kursen, söndagen, började på samma sätt som lördagen. Vi dansade lite för att frukosten var så god. Sedan var det dags för de två sista lektionerna innan provet!! Dam dam daaaam. Alla var lite spända och nervösa, och lyssnade noggrant på varenda ord som sades av de pedagogiska ledarlärarna. Förmiddagen fortskred, lunchen slukades i ett nafs och nu var det dags för sanningsögonblicket. Under sträng uppsyn fick vi sitta med stora mellanrum och svara på frågor i ett häfte. När man var klar fick man gå ut och sen gå in och få resultat och sen säga NAJS. Efter provet var det dags för alla att åka hem igen, många hade ju som sagt en låååång resa framför sig.

Vi kramades hejdå och var allmänt sentimentala och så piff poff så var den helgen slut! Alla överlevde hemresan. Det tycker jag är lite skönt. Nu är det nog några fler än jag som sitter och väntar på att få en bronsvinge i brevlådan. Den kommer, snart så snart hihi taggatagga. Då kommer beviset på att vi genomfört Young Pilots Grundkurs!!

Summering av helgen: SKITNAJS. Summering av maten: SKITNAJS. Summering av ledarna: SKITNAJSIGA LEDARE. Summering av utsikten: WOW.

TackFörAlltPuss&Kram från Helly

Related Posts