FFK Ungdom
FFK Ungdom

Hej hopp alla YP:are!

Förmiddagen började med en inspirerande rekryteringsföreläsning med en rekryterare vid namn Linda. Young pilots må ha ca 700 medlemmar, men vi vill ständigt bli större och få fler kompisar i organisationen, då passade föreläsningen perfekt!

När föreläsningen var slut fortsatte en lång diskussion för att konkretisera visioner och rekrytering i YP. Kick-offen består inte bara av att slå våra kloka huvuden ihop, det består också till stor del av FIKA! Vi kallas ju inte frivilliga fikakåren utan anledning. Korgen med chokladbollar, kakor och annat fylls nästan magiskt på när man kollar bort.

En dag fylld med ganska mycket stilla sittande bjöd på en fartfylld kväll i Yoump, ett trampolinhus med skumgummi gropar, dodgeboll plan och basketplaner. Var man inte uppmärksam kunde man lätt försvinna i havet med svettiga skumgummikuber, begravd av alla kära styrelsekollegor. Det var svettigt, kul, och inte likt något vi nånsin provat på! Kudos till centrala styrelsen som gav oss så mycket hopp både bildligt och bokstavligt talat!

Peace!

Desirée och Klara

 

Related Posts