FFK Ungdom
FFK Ungdom

Dag 3 YP Regionläger Uppsala

Morgonen började med vi gick i samlad trupp i spridda skurar mot matsalen. Frukost, FREEESCHT. Efter frukosten så hade vi ett (såkallat) ”stenhårt” fyspass där det blev mer flygning, av tennisbollar och ett basebollträ… Därefter så totalkrossade vi sniglar under vår första gång i hinderbanan, och blev brutalt utklassade av våra ärkerivaler på banan av Team Snigelslem.

YP region mitt 2015 dag 3 brannboll

YP region mitt 2015 dag 3 hinderPå eftermiddagen så dog vi nästan av skratt (passande nog på rätt lektion) då en av våra intruktörer nästan nog på riktigt under en sjukvårdsdemostration av en Tournique. Efter det så släpade vi varandra i gräset och överklassade läraren att bygga ihop bårar.

YP region mitt 2015 dag 3 sjukvard1

YP region mitt 2015 dag 3 sjukvard2

YP region mitt 2015 dag 3 sjukvard3

Vi hade ett jätteintressant föredrag av en gammal Viggen och Hercules- pilot, TOTALLY FRÄCHT! Påväg till våran kvällmat så testande vi ett nytt spel, Exercis snake som våran instruktör Alice kom på i farten, SVINKUL.

Pözzpözz, ses imorgon.

/Amanda, Lovisa, NinaYP region mitt 2015 dag 3 sjukvard4

Related Posts