FFK Ungdom
FFK Ungdom

Flygresa till Östersund/Hede Dag 3

Dag 3 – Söndag 28e juli – vaknade alla som vanligt när Christer är med av en trumpet. Vi åt frukost och suckade över vädret som bjöd på moln i marknivå. Optimister som vi är tog vi oss ändå till Optands flygfält och väntade på att det skulle spricka upp, vilket det gjorde inom kort. Med oss kommer solen, liksom.
Planen gjorde individuella färdplaner, vissa ville komma iväg hemåt så snabbt som möjligt (på grund av väder) medan andra adderade små extraturer. Ett par plan drog till exempel nordväst igen, mot Åreskutan och förbi det, för lite uppskattat fjällflyg.
Innan alla plan åkte åt olika håll sades det dock hejdå och vi ses ju snart igen och tack så mycket för allt om och om igen nere på flygfältet.

IMG_3040fb

Jag tror att alla som medverkade i årets Östersundsresa kan intyga om att det utan avbrott har varit riktigt riktigt najs! Jag personligen är supertaggad på nästa flygresa vi inom FFK och Young Pilots kommer att göra, när och vart det än blir, för jag är stensäker på att det kommer bli lika kul som det alltid blir ;D
Ett stort tack till alla som medverkade och gjorde resan genomförbar, ni är de bästa.
mvh Helly (och med mig alla andra Young Pilotsare som medverkade)

IMG_7247

Related Posts