FFK Ungdom
FFK Ungdom

Region Norr Dag 3

Tjatja bloggen!

Norrbotten bjöd på sitt vanliga väder (regn och åter regn) men senare på förmiddagen så bjöd asagudarna på ett poetiskt flygväder och knugens rike utbredde sig ute ur cockpiten. De brinnande tigrarna med helikoptern från Försvarsmakten kom tillbaka i dag. De hade besegrat robot-elefantspökerna från framtiden . Tigrarna hotade med att flygplanen kunde försvinna i luften med tanke på att de flygande radioaktiva uttrarna fanns där uppe. Uttrarna har anfallit med flygplan sen deras kejsare Willhelm III blev lönmördad av Tsar Nicholaus år 410. Under den tiden har de slagits mot de brinnande tigrarna och Den förenta snigelunionen eller DFSU.

Då vädret blev bättre efter lunch så började vi med segelflyning. Linslusen lyckades, som vanligt, ragga upp mediareportrar och kom med på TV. Hela Norrbotten (ja, alla 6 personerna) satt spända framför TV:n när TV24 redogjorde för Hellys liv. Även Rambo (Rasmus) fick posera, men för en tidning istället som vi ska köpa imorgon och undersöka vidare.

Vi blev lite sena till middagen eftersom vi var tvungna att stanna och boxas mot zombiekängurur. Det slutade med seger från våran sida efter att DFSU kommit till våran undsättning.

Nejmen allvarligt (#tappertförsöktillenseriösmening) så har vi idag gjort koipöst härliga saker. Vi har segelflugit, motorsegelflugit och själva fått spaka!!! Jotack. Tippitippitopptopp. Jag tror många kan enas om att det var bland det roligaste en någonsin gjort! Den där känslan när en tar handen i spaken, trycker ned pedalen och känner planet svänga, ja det är nästan oslagbart. Sedan var det ju det att alla piloter och personer på Högheden från Älvsby Flygklubb var otroligt trevliga och vänliga mot oss från FFK. De berättade om deras egna erfarenheter kring segelflug och TMG vilket var inspirerande. Efter en lång dag på fältet med gott fika begav vi oss hemåt mot Rosfors där vi fick avnjuta en efterlängtad middag innan det drogs igång med kartpreparering inför morgondagens motorflygning. Sist av allt avrundade vi med kvällsfika, nomomnom.

 

blogg ons

 

 

 

 

 

I väntan på bättre väder.

blogg ons1

 

 

 

 

 

I väntan på flygning.

Related Posts