FFK Ungdom
FFK Ungdom

Hej alla härliga YPare!
SAAB är nog ett företag som många av oss känner till, men det kanske inte är lika många som faktiskt vet vad det där? Förutom en ashäftig flygplanstillverkare vill säga!
Nu har du dock chansen att komma och besöka Saab med oss i YP Stockholm!

Under besöket kommer vi förutom en rundvandring i SAABs showroom få lyssna på ett föredrag om flygdelen på SAAB, och vem vet, det kanske kommer hållas av en Testpilot ;). Efter det kommer vi få en föreläsning om hur du kan jobba på SAAB, nu eller i framtiden! Detta och mycket mer kommer besöket att innehålla!

Vid det här besöket kommer det även ges möjlighet att tävla om en tur i flygsimulatorn senare under vintern

Datumet för detta är onsdagen den 28 november på eftermiddan/kvällen så att du ska ha möjlighet att ta dig dit efter skola eller liknande.
Till denna aktivitet kommer en ålder av runt 18 år att prioriteras, men anmäl dig ändå så finns en chans att du kommer med ändå!

Se till att anmäla dig redan nu då det finns ett begränsat antal platser! Ansökan stänger den 19 november.
Vi ses där!
Med vänliga flyghälsningar/
Styrelsen för Young Pilots Stockholm

  Ditt namn (obligatorisk)

  Personnummer (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Telefonnummer (obligatorisk)

  Övrig kommentar

  Bild: https://www.google.com/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwj7hpPtmdTdAhXD8qQKHQKzBB4QjRx6BAgBEAU&url=https%3A%2F%2Fpixabay.com%2Fsv%2Fflygvapnet-flygplan-saab-544967%2F&psig=AOvVaw2FoP_irHkBzLRVDSGlBC__&ust=1537897750361406

  Related Posts