FFK Ungdom
FFK Ungdom

Norrtäljelägret 2020

Sommaren 2020 visade sig bli en annorlunda sommar – men en annorlunda sommar är inte en garanti för att det måste bli en annorlunda höst!

Ledarteamet bakom 2020 års inställda Bungeläger tappar inte hoppet om att kunna hålla en, om än mindre, flygaktivitet även i år.Fallskärm på läger sthlm

Planen är en septemberhelg på Norrtälje flygfält, innehållande allt som hör flyg till! Tänk dig flygning, grundläggande teori och studiebesök – allt detta tillsammans med ett härligt gäng av likasinnade.

Instruktörerna och piloterna kommer från Frivilliga Flygkåren (FFK), främst från Stockholms län men även andra län finns representerade.

Visst låter det som en toppenhelg? Ansöker gör du här nedanför!

Det är många som söker till lägret och vi gör därmed uttagningen baserat på det du skriver om dig själv och din dröm längst ner i ansökan. Lycka till!

Observera att denna aktivitet endast kommer att genomföras om det bedöms säkert med grund i myndigheternas rekommendationer.

Datum: 11 – 13 september

Plats: Norrtälje flygfält

Lägeravgift: 0 kr (endast medlemskap i Young Pilots krävs)

Ansökningskriterium: Du är mellan 14 och 18 år.

Sista ansökningsdag: 9/8

Vid frågor: bunge@ffkstockholm.se

Medlemskap i Young Pilots kostar 100 kr per år. Medlemskap är obligatoriskt för att kunna delta i Young Pilots verksamhet. Mer om medlemskap i Young Pilots hittar du HÄR.