FFK Ungdom
FFK Ungdom

För trettonde året i rad är det återigen dags för flyglägret på Bunge Flygfält!

Även i år är det öppet för deltagare i alla länen kring Mälardalen att anmäla sig! Du måste dock själv kunna ta dig till och från Stockholms Centralstation för resa till och från Gotland. Du behöver inte vara medlem i Frivilliga Flygkåren, YP, eller någon flygklubb för att söka, men om du blir antagen till lägret måste du bli medlem i young pilots(FFK) innan lägret börjar.

Instruktörerna och piloterna kommer från FFK, främst från Stockholms län men även andra län finns representerade och är alla mycket duktiga på sin roll!

Lägret är precis som vanligt kostnadsfrit för deltagarna, inkl. de gemensamma tur- och returresorna mellan Stockholm och Gotland.

29/6 bär det av från Stockholm till Fårösund för en vecka fylld av flyg, teori, bad, upplevelser och mycket mer! Vi har reserverat plats för 24 jämt könsfördelade deltagare, för några helt nya flygare och för några som redan fått blodad tand. Avslutning sker 6/7 och resan hem till Stockholm igen.

Resan till Bunge Gotland börjar och avslutas i Stockholm där ledare från FFK kommer att följa med i båda riktningarna. Boendet kommer att ske i flerbäddsrum på Bunge Flygfält.

Vår intention med lägret är att deltagarna ska få en gemenskap, bygga broar, träffa nya vänner, få upp ögonen för FFK och YP,få ett större intresse för flyg och såklart att ha roligt!

Ledare och deltagare skickar in ansökan på denna länk. Sista ansökningsdag för Ledare: 13 mars 2017 och för Deltagare: 30 april 2017

Ansökan är öppen så det är bara att ansöka till ett av sommarens roligaste läger redan NU!

Related Posts